Başkan Yetişkin Dünya Turizm Günü’nü özel bir video ile kutladı

Başkan Yetişkin Dünya Turizm Günü’nü özel bir video ile kutladı

Efeler Belediyesi, Dünya Turizm Günü'nde yayınladığı tanıtım videosuyla ilçenin eşsiz güzelliklerini gözler önüne serdi.

Video, yemyeşil zeytin ve incir ağaçlarının arasında uzanan bereketli topraklardan, tarihi Tralleis Antik Kenti’ne kadar uzanan bir yolculuk sundu. Dağlarından yağ, ovalarından bal akan Efeler Diyarı; kültürü, tarihi ve doğal güzellikleriyle adeta bir açık hava müzesi gibi.

Efeler’in bereketli topraklarında yetişen zeytin ve incir ağaçları, yöresel tarım ürünlerinin önemini vurgularken, Tralleis Antik Kenti gibi arkeolojik zenginlikler de ilçenin tarihini yansıttı. İlçenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilen video, doğal güzelliklerin, arkeolojik kalıntıların ve yerel yaşamın buluştuğu, Herodot’un “Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü” dediği bu cennet kentin güzelliklerini ele aldı.

Efeler’in gizli kalmış hazineleri, rengarenk kültürel dokusu ve içten insanlarının da yer aldığı bu özel tanıtım, Efeler’i sadece gezilecek bir yer değil; yaşanacak, hissedilecek ve keşfedilecek bir deneyim olarak sundu. Dünya Turizm Günü’nü sosyal medya hesaplarından yayınladığı özel video ile kutlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, “Tarihi dokusuyla, bereketli topraklarıyla ve samimi insanlarıyla Efeler sizi bekliyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN