Meral Akşener'den Türk Tabipler Birliği'ne destek telefonu

Meral Akşener'den Türk Tabipler Birliği'ne destek telefonu

İYİ Parti lideri Akşener, Bahçeli'nin ‘kapatılsın’ çağrısında bulunduğu Türk Tabipleri Birliği Başkanı Sinan Adıyaman'ı aradı. Akşener, Adıyaman'ın şahsında bütün sağlık emekçilerine teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bahçeli'nin ‘hain' diye suçladığı ve 'kapatılsın’ çağrısında bulunduğu Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Sinan Adıyaman'ı aradı. Akşener, Adıyaman'ın şahsında bütün sağlık emekçilerine teşekkür etti.

Ayrıca Akşener, koronavirüs salgınıyla ilgili gelişmeleri ve sağlık çalışanlarının çalışma şartları konusundaki taleplerini Adıyaman ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden TTB'nin 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' eylemini 'haince' diye nitelendirmiş ve TTB'nin kapıtılması, yöneticileri hakkında da adli işlem yapılması çağrısında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN