Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Asmalı Mescit nerede ve nasıl gidilir?

Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Asmalı Mescit nerede ve nasıl gidilir?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not aldı. Masumlar ‘Apartmanı nerede çekiliyor? Asmalı Mescit nerede ve nasıl gidilir?’ soruları da sosyal medyada gündem oldu. Farah Zeynep, Ezgi Mola, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı dizi, reyting rekorları kırdı. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? İşte Asmalı Mescit’ yol tarifi…

Gerçek bir hikâyeden esinlenerek televizyonda işlenen Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi: Bir Psikiyatrin Not Defteri kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı’nın çekildiği yer de izleyenlerin merakını uyandırdı. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Asmalı Mescit nerede ve nasıl gidilir? Tüm bilgiler haberimizde…

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı İstanbul’da Beyoğlu ve Balat’ta çekiliyor. Masumlar Apartmanı’nın çekildiği apartman, daha evvel Haluk Bilginer’in Şahsiyet dizisine de ev sahipliği yapmıştı. O apartman da Asmalı Mescit Mahallesi’nde yer alan Jurnal Sokak’ta bulunuyor.

ASMALI MESCİT’E NASIL GİDİLİR?

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’a gitmek için, 32T,35C,46Ç,54E,55T,66,72T,93T otobüsleri, Marmaray, M2 metro hattını ya da dolmuşları tercih edebilirsiniz.

DİZİNİN KONUSU

Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2020’de yayınladığı Madalyonun İçi: Bir Psikiyatrin Not Defteri kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle beraber yaşamını sürdüren İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişmiştir. İnci’nin yaşayacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi bekliyor. Han’ın hayatı problemlerle dolu olan ablaları Gülben ve Safiye’nin en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye karşın birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULARI

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer

İNCİ

Bir radyoda programcı olarak çalışarak geçimini sürdüren İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile beraber yaşıyor. İnci’nin hayatı Han’la tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük oranda değişiyor.

SAFİYE

Safiye ise Han’ın ablasıdır. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten bir türlü arınamadığına inanıyor…

GÜLBEN

Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan kızıdır. Bütün yaşamını ablası Safiye’nin boyunduruğu altında geçiren Gülben, kimseden sevgi görmemiş, kurtuluşunu aşkta arar ve çoğunlukla olmayacak rüyalara dalar.

HAN

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla birlikte yaşayan Han, kendi hayallerinden bütünüyle vazgeçmiştir. Yaşamı takıntılarla olan ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın, İnci ile karşılaşması ise onun için bir dönüm noktası oluyor…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN