Karantinaya alınan Enes Batur: Üzerimde oynanan alçakça bir oyun var

Karantinaya alınan Enes Batur: Üzerimde oynanan alçakça bir oyun var

Karantinada olduğu evinde bulunmayınca, kuralları ihlal ettiği gerekçesi ile yakalanarak yurda yerleştirilen Youtuber Enes Batur, "Üzerimde oynanan alçakça, kalleşçe bir oyun var" dedi.

Koranavirus tedbirleri kapsamında KYK yurduna yerleştirilen Youtuber Enes Batur Sancaktepe'de karantinaya alındığı yurtta süreci tamamlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün karantina da olmasına rağmen kurallarını hiçe sayarak Beykoz'daki evinden dışarıya çıkan Youtuber Enes Batur polis ekiplerince yakalanarak Sancaktepe'deki öğrenci Yurduna yerleştirilmişti.

Günün erken saatleriyle beraber KYK yurdunun önüne güvenlik amacıyla çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Öte yandan Youtuber Enes Batur'un KYK yurdundaki karantina süreci devam ediyor.

ENES BATUR'DAN AÇIKLAMA

Batur, Instragram hesabından bir paylaşım yaparak, "Üzerime oynanan alçakça, kalleşçe büyük bir oyun var. Bunu yapanlar elbet cezasını çekecektir. Allah'ından bulsunlar. Gelişmeleri durum ilerlerse paylaşacağım" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN