Karamollaoğlu'ndan Bakan Koca'ya sürpriz ziyaret

Karamollaoğlu'ndan Bakan Koca'ya sürpriz ziyaret

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile bir araya gelen Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Koronavirüs salgınında son durum, sağlık altyapımız ve hizmetlerimiz hakkında konuştuk. Verdiğim bilgiler gönlünü müsterih etti. Ziyareti için müteşekkirim' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti. Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinin ele alındığı görüşmede; pandeminin seyri, vaka artışları, sağlık personelinin çalışma koşulları, teşhis ve tedavi süreçleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

BAKAN KOCA: MÜTEŞEKKİRİM

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin deneyimli siyasetçilerinden, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ağabeyimizle sohbet etme şansımız oldu. Koronavirüs salgınında son durum, sağlık altyapımız ve hizmetlerimiz hakkında konuştuk. Verdiğim bilgiler gönlünü müsterih etti. Ziyareti için müteşekkirim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN