İnternet neden yavaşladı? Youtube, Instagram, Whasapp, Twitter, Facebook engellendi mi?

İnternet neden yavaşladı? Youtube, Instagram, Whasapp, Twitter, Facebook engellendi mi?

Sosyal medyanın yavaşlamasının nedeni merak ediliyor. İnternet kullanıcıları, gün içerisinde sıkça bağlantı zayıflığından şikayet edince gözler TTNET Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcılara çevrildi. Youtube, Instagram, Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin ağır açılması sıkıntısı yaşanırken, Whatsapp'ta ise fotoğraf ve video göndermenin gerçekleştirilemediği kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Peki, 'internet neden yok?', 'Youtube, Instagram, Facebook Whasapp, Twitter engellendi mi?' İşte, 'internetin yavaşlamasıyla ilgili TTNET Türk Telekom'un açıklaması'...

'Youtube, Instagram, Twitter, Facebook, Whasapp neden açılmıyor çöktü mü?', 'İnternet neden yavaş?', 'Sosyal medya siteleri neden yavaş açılıyor?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Popüler sosyal paylaşım siteleri Instagram, Twitter, Facebook ve video paylaşım sitesi Youtube'da yaşanan erişim sıkıntısı, internet kullanıcılarını meraklandırdı. Whatsapp'ta da fotoğraf ve video göndermede sorunlar yaşandığı belirtiliyor. İnternetteki yavaşlıkla ilgili TTNET Türk Telekom'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

İNTERNET NEDEN YAVAŞ? INSTAGRAM, TWITTER, FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye'de sosyal paylaşım siteleri Youtube, Instagram, Facebook, Twitter ve mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta erişim problemleri yaşanıyor. İnternet yavaşlaması ve zaman zaman tamamen gitmesi, kullanıcılar tarafından şikayet ediliyor. Bugün gün içinde sık sık sosyal medya platformları ve mesajlaşma uygulamalarında problemler yaşanıyor.

İnternetin yavaşlamasıyla ilgili TTNET Türk Telekom'dan açıklama yapıldı. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube ve Whatsapp'a yönelik herhangi bir erişim engeli bulunmazken, ilk etapta yaşanan yoğunluğunun artan trafiğe bağlı kaynaklandığı düşünülüyor. Türk Telekom yetkilileri, sosyal paylaşım sitelerinde yaşanan bağlantı zayıflığının, yurt dışı kaynaklı olduğunu dile getirdiler. Zira Avrupa ülkelerindeki internet kullanıcılarının da benzer sorunlar yaşadığı, internette yabancı basında yer aldı. İnternet yavaşlaması sorununun ne zaman çözüleceği henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN