Tarlasına adını yazdırmıştı: Funda Arar, hayranıyla buluştu

Antalya'da Funda Arar'a olan hayranlığını 100 dönüm tarlasının 30 dönümüne adını yazarak gösteren çiftçi Atakan Şahin, sanatçıyla bir araya geldi. Funda Arar, "Sosyal medyada Atakan’ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun. Çok teşekkür ederim" dedi.

Antalya’nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, 10 yıl önce katıldığı Funda Arar konserinden sonra sanatçıya büyük bir hayranlık beslemeye başladı. O günden bu yana her fırsatta Arar’ın konserlerine katılan Şahin, son olarak tarlasını traktörle sürerek Funda Arar'ın adını yazdı. Şahin’in bu sıra dışı jesti, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Arar, hayranıyla bir araya geldi.

10120441.jpg

'ÇOK GÜZEL BİR ANI OLDU'

Magazin dünyasında ve sosyal medyada viral olan görüntülerin ardından Şahin, hayranı olduğu sanatçıyla bir araya gelme şansı buldu. Sanatçı Funda Arar, hayranı olduğu genç ile çektiği videoda Şahin’e teşekkür ederek, şunları söyledi:

10120443.jpg

"Atakan ile nihayet birlikteyiz. Sağ olsun bütün konserlerimize geliyor. Tüm Serik halkına da selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum. Sosyal medyada Atakan’ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun. Sosyal medyayı bir açtım, bir sürü mesajla karşılaştım. Ne oldu dedim. Şahaneydi, çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu"

10120444.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN