Kızılcık Şerbeti'nde dengeler değişiyor: İki yeni isim kadroda

Kızılcık Şerbeti'nde dengeler değişiyor: İki yeni isim kadroda

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni katılan Batuhan Bozkurt ve Servet Pandur, bu akşamki bölümde ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Daha önce Kızıl Goncalar'da yer alan Bozkurt "Firaz", Pandur ise "Asude" karakterine hayat verecek.

Gold Film’in reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna iki isim daha dahil oluyor. Yeni bölümü bu akşam yayınlanacak olan dizide izleyicileri sürprizlerle dolu anlar bekliyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı hikaye, her bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ederken, kadroya katılan Batuhan Bozkurt ve Servet Pandur, dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getirecek.

1231321.jpg

Geçtiğimiz sezon Kızıl Goncalar dizisinde boy gösteren Batuhan Bozkurt, Kızılcık Şerbeti'nde "Firaz" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Firaz, dizide Özge Özacar’ın canlandırdığı Görkem’in üvey annesinin oğlu olarak hikayeye dahil olacak. Yeni bölümde, Firaz’ın Ünal ailesiyle Görkem’in entrikaları sonucunda tanışması ise dizide yeni olayların fitilini ateşleyecek.

haber-gorseli.jpg

Firaz’ın annesi "Asude" karakterine ise tecrübeli oyuncu Servet Pandur hayat verecek. Servet Pandur, güçlü duruşuyla dizinin hikayesinde önemli bir rol oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN