Dal gibiydi dalyan gibi oldu! Arda Güler son haliyle şok etti, Real Madrid ona iyi bakıyor

Dal gibiydi dalyan gibi oldu!  Arda Güler son haliyle şok etti, Real Madrid ona iyi bakıyor

Real Madrid’e transferiyle çok konuşulan Arda Güler, yeni takımında kendini geliştirmeyi de ihmal etmiyor. Fiziğini geliştirmek için spor çalışmalarına ağırlık veren Güler, aldığı sonucu paylaşmayı ihmal etmedi.

Milli futbolcumuz Arda Güler müthiş tekniği ve yeteneğine rağmen fiziksel olarak zayıf kaldığı için yeni takımı Real Madrid’de istediği başarılı performansı gösteremedi…

3 defa sakatlık yaşayan genç futbolcunun fiziksel gelişimini sağlamak için Real Madrid kulübü Pintus yönetiminde bir çalışma programı hazırladı.

arda-guler-002.png

PERFORMANSININ YÜZDE 200 ÜZERİNE ÇIKTI

Yeni takımına transfer olduğunda 62 kilo olan Güler, 9 ay süren çalışmanın sonunda 8 kilo alarak 70 kilo oldu.

Ocak ayında sakatlıkları atlattıktan sonra fiziksel gelişimini de değiştiren Güler, yeni haliyle eski performansının %200 üzerine çıktı. Önce alt vücudunu geliştiren Güler, ardından üst gövdeye geçiş yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN