Özgür Özel, Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı Medawar Ödülü’nden dolayı tebrik etti

Özgür Özel, Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı Medawar Ödülü’nden dolayı tebrik etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dünya Organ Nakli Derneği’nin 30. Kongresi’nde Medawar ödülüne layık görülen Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı tebrik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dünya Organ Nakli Derneği’nin 30. Kongresi’nde Medawar ödülüne layık görülen Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı tebrik etti. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Haberal’ın bu başarısını vurguladı.

"HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Özgür Özel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Dünya Organ Nakli Derneği'nin 30. Kongresi'nde transplantasyon alanındaki en seçkin ödül olan Medawar’a layık görülen Parlamento'da birlikte görev yapmaktan onur duyduğum pek değerli Prof. Dr. Mehmet Haberal Hocamızı tebrik ediyorum.”

valeria.webp

PROF. DR. MEHMET HABERAL’IN BAŞARILARI

Prof. Dr. Mehmet Haberal, tıp alanındaki önemli çalışmaları ve organ nakli konusundaki katkıları ile tanınmaktadır. Hem akademik hem de pratik alanlarda yaptığı çalışmalar, yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde de yankı uyandırmıştır. Haberal, birçok hasta için umut ışığı olmasının yanı sıra, organ nakli konusunda yapılan bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına da öncülük etmektedir.

MEDAWAR ÖDÜLÜ NEDİR?

Medawar ödülü, organ nakli alanındaki yenilikçi çalışmaları ve katkıları nedeniyle uzmanlara verilen uluslararası bir ödüldür. Her yıl organ nakli konusundaki bilimsel araştırmalar ve pratik uygulamalar için önemli bir teşvik unsuru olarak değerlendirilmektedir. Bu ödül, alanındaki en üst düzey başarıları tanımak amacıyla verilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN