İftarda her cebe uygun dolu dolu menü! Buraya giden karnını iki Ramazan pidesi fiyatına doyuruyor: 40 TL’ye en dolu menü

İftarda her cebe uygun dolu dolu menü! Buraya giden karnını iki Ramazan pidesi fiyatına doyuruyor: 40 TL’ye en dolu menü

İstanbul’da yaşayanları bugün ziyafet bekliyor! Sadece 40 TL’ye dolu dolu bir menüyü ister iftarda isterseniz öncesinde alabilirsiniz. Her cebe uygun, herkes doyacak! Buraya giden karnını iki Ramazan pidesi fiyatına doyuruyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları, düşük bütçeyle İstanbul halkını doyurmaya devam ediyor. Bu menüyü ister iftarda alın ister öncesinde, iftar da da servis devam ediyor. 40 TL’ye en zengin menü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları, iftara özel hazırladığı dolu dolu menüyle İstanbulluların dikkatini çekiyor. Sadece 40 TL'ye sunulan bu zengin menü, her cebe uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Resim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları, her gün olduğu gibi bugün de hazırladığı zengin menüyle İstanbul halkını ağırlıyor. Sadece 40 TL'ye sunulan bu özel menü hem lezzet hem de ekonomik açıdan büyük avantajlar sunuyor.

İBB KENT LOKANTASI 2 NİSAN MENÜ

İftarda doyurucu ve sağlıklı bir menü arayanlar için İBB Kent Lokantaları'nın menüsü oldukça çeşitli.

İBB Kent Lokantaları 2 Nisan Menüsü (40 TL):

  • Ezogelin çorbası
  • Etli saray kebabı
  • Şehriyeli pirinç pilavı
  • Muz
  • Ekmek
  • Su

İftar saatlerinde hizmet vermeye devam eden İBB Kent Lokantaları, bu zengin ve ekonomik menüsüyle İstanbul halkının iftar sofralarını renklendiriyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN