Bedava yemek kavgası! Sokak ortasında saç başa girdiler: O anlar kamerada

Bedava yemek için kavga ettiler! İstanbul’da yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Sokak ortasında saç başa girdiler. İşte o anlar...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geçtiğimiz perşembe günü sabaha karşı, duyanları şaşkına çeviren olay yaşandı. Ünlü bir pilavcıda çalışanlar ile kaldırımda seyyar çiçek satıcıları arasında iddiaya göre "bedava yemek" tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, seyyar çiçek satıcıları pilavcıya gelerek ücretsiz yemek talep etti. Ancak pilavcı çalışanları bu isteği reddedince ortam gerildi. İddiaya göre taraflar arasında sözlü tartışma kısa sürede fiziksel çatışmaya dönüştü. Olay yerine çağrılan Beşiktaş polisi, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN