Bakan Fidan, Türkevi'nde Hırvat ve Hollanda bakanlarıyla görüştü

Bakan Fidan, Türkevi'nde Hırvat ve Hollanda bakanlarıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'deki temasları kapsamında Medeniyetler İttifakı Dostlar Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı ve uluslararası iş birliği vurgusu yaptı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’deki resmi temasları çerçevesinde Medeniyetler İttifakı Dostlar Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, farklı kültürler arasında diyalog ve iş birliğinin önemi ele alınırken, Bakan Fidan uluslararası barış ve güvenliğe katkı sağlama konusundaki kararlılıklarını yineledi.

Bakan Fidan, ABD temaslarını sürdürüyor. Fidan Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu marjında New York'ta düzenlenen Medeniyetler İttifakı Dostlar Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılarak, hitapta bulundu.

66f6d6e9793ca70899d91fbe.webp

HIRVATİSTAN DIŞ VE AVRUPA İŞLERİ BAKANI GRLİC RADMAN İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile bir araya geldi.

HOLLANDA DIŞİŞLERİ BAKANI VELDKAMP İLE BİR ARAYA GELDİ

Bakanlığın X hesabından yapılan açıklamada, Fidan'ın Veldkamp ile New York'taki Türkevi'nde görüştüğü kaydedildi.

66f6e257793ca70899d91fe7.webp

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu toplantıları kapsamında ABD'de bulunan Fidan, birçok mevkidaşıyla Türkevi'nde bir araya gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN