James Wan'dan ‘Robocop’ dizisi geliyor

James Wan'dan ‘Robocop’ dizisi geliyor

Korku sinemasının usta yönetmeni James Wan, Amazon MGM'in merakla beklenen "Robocop" dizi uyarlamasına yönetici yapımcı olarak dahil oldu. Testere, Korku Seansı ve Aquaman gibi başarılı filmlere imza atan Wan'ın, 80'lerin ikonik filmi Robocop'u yeniden yorumlayacak olması, diziye olan beklentileri artırdı.

Korku Seansı”, “Testere”, “Aquaman” filmlerine imza atan yönetmen James Wan, Amazon Studios'un ‘Robocop’ dizi uyarlamasına yönetici yapımcı olarak katıldı.

The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre, uyarlama, ünlü film serisinin dizi versiyonu olarak adlandırılıyor ve dev bir teknoloji holdinginin, artan suçlarla mücadele etmek için teknolojik olarak gelişmiş bir uygulayıcı, yarı insan - yarı makine olan bir polis memurunu tanıtmak için yerel polis departmanıyla işbirliği yapmasıyla başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN