Doğu Anadolu'da kuvvetli yağış ve sel uyarısı yapıldı

Doğu Anadolu'da kuvvetli yağış ve sel uyarısı yapıldı

Meteoroloji Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yetkililer, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan illerinde kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan illeri için kuvvetli yağış ile oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi afetlere karşı uyarıda bulundu.

Doğu'da sel ve dolu uyarısı!

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde beklenen sağanak yağışların Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan'da aralıklarla kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelebilecek afetler karşısında dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda da olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin hayati öneme sahip olduğu ifade edildi.

ERZURUM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN