Daha önce birlikte yaşadığı erkek tarafından, 6 yaşındaki kızıyla birlikte öldürüldü

Daha önce birlikte yaşadığı erkek tarafından, 6 yaşındaki kızıyla birlikte öldürüldü

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir erkek, daha önce birlikte yaşadığı kadını ve 6 yaşındaki kızını silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından intihar girişiminde bulunan zanlı, ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Karacakılavuz Mahallesi'nde yaşayan Hatice Turan (37) ile daha önce birlikte yaşadığı Murat K. (37) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

6 YAŞINDAKİ KIZIYLA BERABER ÖLDÜRDÜ

Daha sonra Murat K. evin önünde önce Turan'ı, sonra da kızı 6 yaşındaki Esila Turan'ı tabancayla öldürdü.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Aracına bindikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunan zanlı, ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Hatice ve Esila Turan'ın cesetlerini buldu. Polisin incelemeleri sonrası cesetler, otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hatice Turan ve Murat K'nin daha önce dini nikahla birlikte yaşadığı, kısa süre önce tartıştıkları için ayrıldıkları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN