Zeljko Obradovic oyuncularını rehavete karşı uyardı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank karşısında serinin 2-0 olmasının her şeyin bittiği anlamına gelmediğini söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi ikinci maçında Ülker Sports Arena'da Galatasaray Odeabank'ı 80-55 yenerek seriyi 2-0 yapan Fenerbahçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "48 saatte bir maç oynuyorsunuz o yüzden konsantrasyon çok önemli. Bugün Galatasaray maça çok iyi başladı. Çok iyi atış yapan bir takım ve buna izin verirseniz ilk çeyrekteki gibi bir sonuç olur. Bunu uyum sağlayarak savunmamızı daha agresif hale getirdik ve ikinci yarının devamını bu şekilde oynadık. 2-0 için oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum yanımızda olmaları çok önemli" şeklinde konuştu.

Sahada oyuncularının iletişiminin de çok iyi olduğunu dile getiren Obradovic, "Serinin 2-0 olması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Pazar gününe hazırlanmamız lazım. Play-off'ta belirleyici şeyler, konsantrasyon ve istekli olmaktır" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ergin Ataman Aziz Yıldırım'ın sözlerine ne cevap verdi?
Ezeli rakibine acımadı: Fenerbahçe 80-55 Galatasaray

Spor Haberleri