Yurtdışında yaşayan gençler için askerlik bedeli bin Euro'ya düşüyor

62'nci Hükümet Eylem Planını'ndan yurtdışında yaşayan gençler için askerlik bedeli müjdesi çıktı. 64'üncüi Hükümet'in eylem planını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, en geç bir yıl içerisinde yurtdışında yaşayan gençlerin askerlik bedelinin 6 bin Euro'dan bin Euro'ya indirileceğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün ATO Kongre Merkezi'nde 64'üncü Hükümet'in Eylem Planını açıkladı. Plan içerisinde yer alan vaatler birçok kesimin yüzünü güldürürken özellikle askerlik için 6 bin Euro ödeme yapan gurbetçilerin de yüzünü güldürdü. Davutoğlu askerlik hizmeti için 6 Euro ödeyen gubetçi gençlere artık bin Euro ödeyerek zorunlu askerlik hizmetinden muaf olacakları müjdesini verdi.

Yurt dışında yaşayan gençlere müjde

Bugün Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde 64'üncüHükümet'in eylem planlarını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu gurbetçi gençlere, bekledikleri askerlik bedeli müjdesini verdi. 64'üncü hükümetin eylem planına göre en genç bir yıl içerisinde yurttdışında yaşayan gençler için askerlik bedeli 6 bin Euro'dan bin Euro'ya düşürülücek. Müjdeyi Başbakan Ahmet Davutoğlu,"Yurtdışında yaşayan vatandaşların askerlik bedelini 6 bin Euro'da bin Euoro'ya düşürüyoruz" sözleriyle yurt dışındaki gençlere duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yurt dışında yaşayan Türklere askerlik kolaylığı mecliste
Hükümetin Eylem Planı'nın tam metni - 3 ay, 6 ay ve 1 yılda neler yapılacak
Davutoğlu eylem planını açıkladı: İşe yeni başlayan gencin maaşı devletten

Güncel Haberleri