Yıldırım Demirören'in adı Vodafone Arena'da anons edilmedi

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'a kupasını veren TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in statta anons edilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Vodafone Arena'da şarkılar ve gösteriler eşliğinde büyük bir coşkuyla yapılan kutlamada, Beşiktaşlı futbolculara kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verdi.

Ancak Demirören'in ismi tören esnasında anons edilmedi. Aynı zamanda Beşiktaş'ın da eski başkanlarından olan Demirören, sessiz sedasız bir şekilde kupayı verip, sahneyi terk etti.

İŞTE KUPA KALDIRMA TÖRENİ

'YÖNETİM ANONS ETTİRMEDİ' İDDİASI

Yıldırım Demirören'in isminin, Beşiktaşlı yöneticiler tarafından bizzat anons ettirilmediği ileri sürüldü. Yönetimin, ıslık ve protesto olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak TFF Başkanı'nı anons ettirmediği iddia edildi.

Demirören'in verdiği kupayı takım kaptanları Tolga Zengin ve Necip Uysal birlikte havaya kaldırdı. Daha sonra kupa tekrar standa konularak, toplu halde basın mensuplarına poz verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PFDK Beşiktaş'a tribün kapama cezası verdi
Süper Lig'in gol kralı Mario Gomez
İşte Kara Kartal'ın kupa gecesi

Spor Haberleri