Yıldırım Demirören: Kupayı Vodafone Arena'ya götüremeyiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, 'Ligin şampiyonu matematiksel olarak belli olmadığı için kupayı Vodafone Arena'ya götüremeyiz' diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Yıldırım Demirören, ligde son 2 haftaya takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren ve kalan 2 maçından 1 puan çıkarması durumunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile Vodafone Arena'da yapacağı karşılaşmaya kupanın götürülmeyeceğini söyledi.

"ŞAMPİYON MATEMATİKSEL OLARAK BELLİ DEĞİL"

Demirören "Ligin şampiyonu matematiksel olarak belli olmadığı için kupayı Vodafone Arena'ya götüremeyiz. Beşiktaş şampiyon olursa büyük olasılıkla Torku Konyaspor maçından sonra bir organizasyon yapacaktır" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yıldırım Demirören: Hakem sayısını 22'ye düşüreceğiz
Fikret Orman'dan Falcao sinyali

Spor Haberleri