Yeşim Büber neden teknede yaşıyor? Yeşim Büber kimdir? Eşi Mehmet Aksın kimdir?

"Yeşim Büber neden teknede yaşıyor?" günün en merak edilen sorularından biri. Yeşim Büber eşi Mehmet Aksın'la evlendiği 2006 yılından beri önce tekne ile dünya turu yaptı, sonra ikiz çocuklarını burada büyütme kararı aldı. Çift yıllardır teknede mutlu bir hayat sürüyor. Peki Yeşim Büber kimdir?

Yeşim Büber neden 11 yıldır teknede yaşıyor? Eşi Mehmet Aksın'la evlendikten sonra teknede yaşamaya başlayan Yeşim Büber magazin basınının en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Mehmet Aksın ile evliliğinden Can Yunus ve Nehir isminde ikiz çocukları olan Yeşim Büber, çocuklarını da teknede büyüttü. Çift önceki gün Gümüşlük'te tekne için erzak alışverişi yaptı.

YEŞİM BÜBER KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

41 yaşındaki Yeşim Büber, 18 Ağustos 1977'de Aydın'da doğdu. Annesi terzi ve babası çevirmendir. Yeşim Büber, ilk okulu, orta okulu ve liseyi bitirdikten sonra ailecek İstanbul'a taşındılar, bundan 1,5 yıl sonra ise İzmir'e taşındılar.

Büber, Can Gürzap'ın Diyalog Oyunculuk Okulu'nda eğitim aldı. 1996 yılında "Bu Sevda Bitmez" filmi ile sinemaya başladı. Sinemadaki başarının ardından dizi filmlerde oynamaya başladı. Tv için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı.
2004 yılında "İnşaat" filmindeki rolü için, 9. Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

TEKNELERİ İLE DÜNYA TURU YAPTILAR

Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi. Evlendikten sonra evlerini boşaltarak bir teknede yaşamaya başladılar ve tekneleri ile bir sene süren bir dünya turu yaptılar. Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.

FENERBAHÇE MARİNA'DA TEKNEDE YAŞIYOR

Tekneleriyle Türkiye'nin güneyinde Muğla Gökovada bulunan Okluk koyu'nda bir süre yaşayan çift daha sonra işleri nedeniyle İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Marina'ya yerleştiler.

7 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Ömer Vargı'nın yaptığı "İnşaat 2" adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Emre Kınay, Bülent Kayabaş, Günay Karacaoğlu ile beraber rol aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri