Fenerbahçe seçimi, yerel seçim ayarında geçiyor

Gökhan Aktürk

Hafta sonu yapılacak olan Fenerbahçe seçimi iki adayın kıyasıya yarışına sahne olmaya devam ediyor. Vaatler yerel seçim ayarında geçiyor. En son yapılan seçime göre daha fazla katılım olacağı bekleniyor. İlk seçimde büyük oy farkı ile kaybeden Aziz Yıldırım çok rahattı, Cuma gününe kadar.Jose Mourinho elinden kayıp gidince,bu sefer oyuncu isimlerini söyleyerek bunların getirilmesi gerektiğinden bahsetmeye başladı.

Teknik direktör seçimini kazanan Ali Koç basında çıkan yıldız oyuncular ile ilgili geniş kadroyu ilk etapta koruyacaklarını astronomik bir teklif gelirse oyuncu satacaklarını açıkladı. Jose Mourinho başkanını haklı çıkartararak "Lukaku, Dybala isimlerini çok duyuyorum şimdilik bir talebim yok oyuncularımın durumlarını görmek istiyorum" dedi.

Sayın Ali Koç dernek ziyaretlerinde üyelere son bir şans istiyorum sizden şampiyonluk sözü evet ama bunun yanında sarı lacivertlilerin Avrupa ve dünyada daha tanınacak bir takım olacağanın sözünü vermeyi vaat ediyor. Eski başkan Aziz Yıldırım ise mutlaka şampiyon olacaklarını olmazsak görevi hemen bırakacağını belirtiyor. Çok parası olduğunu harcamak için yer aradığını, stadın kapasitesini daha büyüterek "burası Kadıköy buradan çıkış yok" durumunu tekrar getireceğini, bankalar birliği anlaşmasından çıkacaklarını açıkladı. Yarış iyice kızışmaya başlayınca eski defterlerde açılmaya başladı. "Senin yönetiminde devlete yakın, Adnan Oktar’a yakın,Fetö’ye yakın isimler var" denilmeye başlandı bile. Acun Ilıcalı bu suçlamalara karşı Fenerbahçe için herşeyi yapacağını, eski dönemde Aziz başkan için de yardımları olduğunu söyledi. Suçlamalara sadece gülüp geçtiğini heyacanlı olduğunu ve Branco ile beraber iyi işler yapacağından bahsetti.

Sonuç olarak iki tarafın ortak isteği birlik beraberlik ama bu olaya ikisi de uzak bakıyor. Nasıl birlik isteniyor anlaşılmış değil.

Bir tarafta Fenerbahçe için parasını harcayacak olan Aziz Yıldırım var diğer tarafta sponsorlar takıma verdiği eksta ücretler ile kulübü ayakta tutmaya çalışan Ali Koç, İki ismin amacı Fenerbahçe o zaman orta yolda buluşup güç birliği yapmaları daha iyi olmaz mı?

ALİ KOÇ’UN ŞANSI BRANCO

Sayın Ali Koç göreve geldiğinde Comolli hamlesi ile ses getirecek gibi düşündü. Ancak Comolli bir sportif direktör havasında değil başkanlık havasında bir dönem geçirdi. Mario Branco,,Fransız Comolli’ye göre daha mütevazi oyuncu seçimlerinde daha profesyonel planlı çalışmalar yapıyor. Bu sezon kurulan kadronun mimarı kendisidir. Vatandaşı Jose’nin ülkemize gelişinin nedeni de bizzat kendisidir. Fenerbahçe’yi yaşayan bilen biri görüntü çiziyor. Basın toplantısında verdiği cevaplar işine ne kadar hakim olduğunu gösterdi.1 gün dolmadan istediği oyuncu ile bağlantı kurabileceği şartları sonuna kadar zorlayacağının farkında... Başkanlıkta.6.yılına girerken Ali Koç’un en doğru işlerinden biri Marco Branco’yu bulması diyebiliriz. Futbolcu yetiştirme konusunda zirvede olan Portekiz, oyuncu alışverişlerinde de ne kadar iyi olduğunu da gösteriyorlar.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.