Ali Koç TFF seçimi ne yapacak

Gökhan Aktürk

Göreve geldiğinden itibaren futbol tarafı başarısızlığı yanı sıra ileriyi düşünmeden yaptığı çıkışları ile gündem yaratan başkan için yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimi öncesi yaşananlar kendisi için içinden çıkılmaz bir hal aldı.Sezon boyunca Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin bu görevde artık kalamayacağanı açıklayan, erken seçim için çalışmalar yapmasına rağmen istediğini alamayan başkana son darbe ise Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilmesi ile geldi. Yöneticileri ile acil toplantı yapsa da konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.Diğer aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de arası bozuk olan Ali Başkan iyice köşeye sıkıştı.Sezon içinde aldığı radikal kararları uygulama noktasında sıkıntılar çeken başkan durumun bu hal almasında öncü oldu.Taraftarına söz verdiği 5.yıldız 29 şampiyonlukla ilgili çalışmalarda ilerleme sağlayamadı.Kazanılan Trabzonspor maçı sonrası aldığı kararlar doğrultusunda Süper Kupa finaline U19 oyuncuları ile çıkıp sonrası sahayı terk eden kupayı ezeli rakibine hediye eden TFF seçimlerini erkene aldıramayıp istediği adayı seçime sokamayan sayın Ali Koç diğer konular ile ilgili plansız durumları vardı.Fenerbahçe yani Ali Koç 18 Temmuz Perşembe günü hangi adayı destekleyecek.Bir tarafta taraflı yönü ile başkanlık yaptığını söylediği Mehmet Büyükekşi mi? yoksa 2011 Şampiyonu Trabzonspordur diyen İbrahim Hacıosmanoğlu mu? yoksa son dakika Servet Yardımcı’yi ikna edip seçime mi sokacak.

HASAN BAŞKAN KARTAL MODUNDA İLERLİYOR

Hasan Arat;kaos içerisinde olan bir takım, küskün taraftar, teknik direktörü dahi olmayan bir takım almıştı.Getirilen Fernando Santos serüveni kısa sürünce taraftar eyvahlar demeye başlamıştı.Kazanılan Türkiye kupası başkan ve yönetimin biraz nefes almasını sağladı. Takım Giovanni van Bronckhorst’a emanet edildi ve transferler başladı.Rafa Silva,Paulista son olarak İmmobile transferleri taraftarı heyecanlandırmaya yetti.Görünen tek sorun ise yabancı oyuncuların çokluğu siyah beyazlıları düşündüren bu etkende Hollandalı hocanın vereceği kararlar doğrultusunda yabancı oyuncuların satışları ya da fesih işlemleri gerçekleşecek.Eski yönetim tarafında çalışmalar yapan başkan talimatı ile eski yöneticiler Emre Kocadağ, Murat Kılınç, Mahmut Özkan ve eski sicil kurul başkanı Sahabettin Önkol ile birlikte birçok üye haklarındaki "usulsüz üyelik yaparak Genel Kurul yapısını ele geçirmek" ve "suç işlemek amaçlı örgüt kurma" suçlamalarıyla disiplin kuruluna sevk işlemlerini yaptırdı.Siyah beyazlılar lige geçen sezona göre daha farklı başlayacak gibi görünüyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.