Akbank’tan promosyon için kötü haber! Banka promosyon ödemeleri değişti... Emekliye kötü haber... Artık sadece 7 Bin TL ödeyecek

Bankaların aylardır süren emekli promosyon yarışında emeklileri üzen bir süreç başladı. Promosyon ödemelerinde rekor rakamlara imza atan bankalar şimdi fiyatları düşürmeye başladı. Fiyat düşüren bankalar kervanına Akbank'ta katılarak maksimum promosyon ödemesini 7.000 TL olarak belirledi.

Akbank emekli promosyon kampanyasında müşterilerini üzecek bir yeniliğe gitti. Banka, promosyon ödemelerini düşürerek en yüksek promosyon bedelini 7.000 TL olarak belirledi.

AKBANK'TAN YENİ PROMOSYON AÇIKLAMASI

Bankanın resmi internet sitesinden yeni promosyon ödemelerine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar 01-30 Kasım 2022 tarihlerinde maaşlarını bankaya taşıyıp üç senelik taahhüt verdiklerinde 7.000 TL'yi bulan promosyon kampanyasından yararlanabilecekler. Ancak, 7.000 TL'lik ödeme emekli aylığı 10.000 TL ve üzerinde olan müşterilere verilecek.

 

Maaşını Akbank'a taşımak isteyenler şubeye gitmeden Akbank Mobil ile internet ya da Müşteri İletişim Merkezi'nin aracılığı ile maaşlarını kolaylıkla Akbank'a taşıyarak promosyon başvurusu yapabilecekler.

Haberleri