Yalçın Akdoğan: İkiyüzlülük son bulmalı

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada YPG'ye terörist diyemeyen ülkeleri eleştirdi. PKK/PYD'yi hem terörist hem de yalancı olarak niteleyen Akdoğan "Hiç bir saldırı bize istikamet çizemez" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Hiç bir terörist saldırı Türkiye'ye istikamet çizemez, terörle mücadele azmimizi kıramaz. Terör örgütlerine silah, bize taziye mesajı gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı. Kandil Ankara saldırısını savunmuş, PYD ise üstlenmemiş. Bunlar hem terörist, hem yalancı" dedi.

"Hiç bir saldırı bize istikamet çizemez"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Twıtter adresinden Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Şehitlerimize rahmet, teröristlere lanet... Hiç bir terörist saldırı Türkiye'ye istikamet çizemez, terörle mücadele azmimizi kıramaz. Türkiye Cumhuriyeti, devleti ve milletiyle, birlik ve bütünlük içinde bu saldırıları göğüsleyecek ve gereken tavrı ortaya koyacaktır.

"İkiyüzlülük son bulmalı"

Terör örgütlerine silah, bize taziye mesajı gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı. Teröre karşı net tavır ve samimi dayanışma bekliyoruz. Kandil Ankara saldırısını savunmuş, PYD ise üstlenmemiş. Bunlar hem terörist, hem yalancı..." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Salih Müslim: Ankara saldırısıyla ilgimiz yok
ABD'den YPG'ye çağrı: Türkiye ile gerilimi yükseltme, Minnağ hava üssünden çekil

Foto Galeri Haberleri