Wesley Sneijder, Mehmet Demirkol'un 'Denizli ile dalga geçiyor' iddialarına cevap verdi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metotlarından hoşlanmadığı iddialarına Twitter'dan cevap verdi.

Spor Yazarı Mehmet Demirkol'un "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metodlarıyla dalga geçiyor" iddialarına Sneijder'dan cevap geldi. Hollandalı yıldız, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk medyasının iddialarını saçma bulduğunu belirterek, Denizli'ye saygı duyduğunu söyledi. Sneijder, "Türk medyası saçma sapan bir hikaye uydurdu. Mustafa Denizli ile ilgili hiçbir yere konuşmadım. Ona saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Sneijder'e cevap gecikmedi

Mehmet Demirkol, Sneijder'in açıklamalarının ardından kendi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Demirkol, "Persembe Denizli'den once Sneijder'e yabanci hoca sozu verildi dedim. Cumartesi menajeri Albers dogruladi. Bugunku 'Denizli'nin antrenman metotlariyla dalga geciyor' haberi de dogrudur ve kaniti da elimde var. Eger anlattigim 'story bullshit'se bunun hesabini Turk medyasina degil menacerine sormali. Elimde Albers'in attigi mesajlar duruyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol ne demişti?

Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'nin çalışma yöntemini beğenmediğini ve bu durumu yönetime aktardığını iddia eden Mehmet Demirkol, "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metodları ile dalga geçiyor, yönetime de bunu söylüyor. Söyleme şeklini de anlatmayayım. Galatasaray'da Sneijder'den başka kimsenin kredisi yok. Bu krediyi böyle kullanıyor. Yönetim ne cevap verdi bilmiyorum. Bunlarla uğraşırken, teknik direktörlük yapmak kolay olması gerek" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli istifasını resmen açıkladı
Mehmet Demirkol ile Wesley Sneijder arasındaki polemik mahkemeye taşınıyor
Sneijder'in menajerinden Mehmet Demirkol'a cevap

Spor Haberleri