Wesley Sneijder Fenerbahçe'ye en çok gol atan yabancı futbolcu olma peşinde

Derbiye hazır duruma gelen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Fenerbahçe'ye ligde en çok gol atan Galatasaraylı yabancı olmanın peşinde...

Galatasaray’da Wesley Sneijder sevinci yaşanıyor. Milli takımdan sakat dönen ancak yoğun tedavi ile hazır hale gelen Hollandalı 10 numara, son anda olumsuz bir durum olmaması halinde Fenerbahçe’ye karşı ilk 11’de sahaya çıkacak. Bu sezon 5 gol ve 6 asisti bulunan Sneijder, Aslan’ın beyni olacak ve hücumları yönetecek.

Yıldız isim, aynı zamanda tarihi bir eşikte… Wesley Sneijder, daha önce üç kez havalandırdığı Sarı-Lacivertli fileleri yine boş geçmezse lig tarihinde Fenerbahçe’ye en çok gol atan Galatasaraylı yabancı olacak. Bu onur halen 3 golle Mirsad Sejdic’te…

8 GOLLÜ UMUT

Öte yandan Galatasaray’ın tek forveti Umut Bulut, kariyerinde Fenerbahçe’ye 8 gol attı. Tecrübeli forvet, bu akşam da ezeli rakibin ağlarını havalandırarak takımına katkı yapmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İlk 30 dakika Fenerbahçe, son 30 dakika Galatasaray gol atıyor

Spor Haberleri