Wesley Sneijder Beşiktaş derbisinde sahada olacak

Osmanlı’nın Kasımpaşa ile berabere kalması sonrasında Galatasaray için Beşiktaş derbisinin önemi iyice arttı. Süper Lig’de 5. olmak adına final gözüyle bakılan derbide Wesley Sneijder sarı-kırmızılıların en büyük kozu olarak sahada yer alacak.

Adalesindeki sakatlık nedeni ile tedbir amaçlı güçlendirme çalışmalarına tabi tutulan ve sezonu kapatma riski nedeni ile Kasımpaşa, Bursa maçlarında oynatılmayan Sneijder’ın hedef maçlarında sahada olması planlanıyordu.

BUGÜN YOK, DERBİDE VAR

Hürriyet’in haberine göre Sneijder, bugünkü Rize maçında sahada olmayacak. Sağlık Kurulu’nun yoğun bir kuvvetlendirme programına tabi tuttuğu Sneijder, bu sonuç sonrasında Beşiktaş derbisinde formsına kavuşacak. Hollandalı’yı sakatlık ve ağrıları nedeni ile ekonomik ve tedbirli kullanmak isteyen Galatasaray, en önemli silahını da Beşiktaş maçında sahaya sürmeyi planlıyor. Sağlık kurulu da Sneijder’ın en hazır halde derbide sahada olması adına yıldız oyuncuyu özel kuvvetlendirme çalışmalarına tabi tutuyor.

AVRUPA İÇİN OYNAYACAK

Galatasaray büyük önem taşıyan katılım hakkını kazanmak için işini 26 Mayıs’taki Türkiye Kupası finaline bırakmadan ligde garantilemek istiyor. Kısaca sarı-kırmızılılar ligde 3’te 3 yaparak Avrupa biletini cebine koymak ve UEFA’dan aldığı 1 yıllık cezayı da önümüzdeki sezon çekmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ricardo Quaresma Malezya'yı karıştırdı
Sakatlığı sona eren Hollandalı yıldız Wesley Senijder formasına kavuşuyor

Spor Haberleri