Volkan Demirel'in alternatifi Boffin olacak

Fenerbahçe yönetimi, kale için sürpriz bir karar aldı. Fabiano Ribeiro ile yollarını ayıran sarı-lacivertlilerin, Volkan Demirel'e alternatif olarak Eskişehirspor'un Belçikalı eldiveni Boffin'i gündemine aldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler şartlar uygun olduğu takdirde kaleye takviye yapmak istiyor.
Belinden ameliyat olan ve fizik tedavi çalışmalarına devam eden Volkan Demirel yeni sezona yetişecek. Ama hem sezon içinde hem de Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynaması için Volkan'ın alternatifini arayan sarı-lacivertliler, Eskişehirspor'dan Ruud Boffin'i listeye ekledi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK

Yöneticiler, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile iletişime geçerek deneyimli kalecinin durumunu sordu. Henüz transferde anlaşmaya varılmasa da önümüzdeki günlerde konunun netleşmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Martin Skrtel Roma ile anlaştı
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları 27 Haziran'da başlayacak
Gökhan Gönül Liverpool yolunda

Spor Haberleri