Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ve Challenge Cup'ta temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Grundig ile Dinamo Moskova, Vakıfbank ile Volero Zürih; CEV Cup'ta Galatasaray ile Schweriner eşleşti. Challenge Cup'ta Bursa'nın rakibi CSM Bükreş, İdman Cağı'nın ise Zarechie Odintsovo oldu.

Voleybol Avrupa Kupaları'nda kadınlarda eşleşmeler belli oldu.

6'lı play-off'ta Vakıfbank İsviçre'nin Volero Zürih takımıyla eşleşti. Fenerbahçe Grundig'in rakibi ise Rusya'dan Dinamo Moskova oldu. İki temsilcimiz de ilk maçlarını İstanbul'da oynayacak. 9-10 Nisan'da İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımının ev sahipliğinde düzenlenecek Final-Four'un diğer takımı ise Dinamo Kazan-Nordmeccanica Piacenza eşleşmesinden gelecek.

CEV Cup'ta rakiplerimiz

CEV Cup'taki temsilcimiz Galatasaray ise yarı finalde Almanya'nın Schweriner takımıyla mücadele edecek. İlk maç Almanya'da. Diğer finalisti belirleyecek eşleşme Dinamo Krasnodar ile Azeryol Bakü arasında.

Challenge Cup'ta rakiplerimiz

Challenge Cup yarı finalindeki iki temsilcimizden Bursa Büyükşehir Belediyesi Romanya'nın CSM Bükreş ekibiyle ilk maçı evinde oynayacak. Trabzon İdman Ocağı ise Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımıyla ilk maçı deplasmanda yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray yeni salonuna kavuştu

Spor Haberleri