Vitor Pereira parasını peşin istiyor

Portekizli teknik adam Vitor Pereira avukatlarına, "İşine son verilecek olan benim. Tazminatımı taksit taksit değil, peşin almalıyım. Başka bir seçenek olmaz. Ben idmanlara çıkmaya devam ederim" dedi.

Portekizli teknik adamın avukatlarına, "İşine son verilecek olan benim. Tazminatımı taksit taksit değil, peşin almalıyım. Başka bir seçenek olmaz. Ben idmanlara çıkmaya devam ederim" dediği kaydedildi.

FENERBAHÇE FIFA'LIK OLMAYI GÖZE ALDI

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'de uzatmaları oynayan Vitor Pereira ile ilgili resmi açıklama dün de gelmedi.

Sarı lacivertlilerin Pereira'ya kalan alacaklarına karşılık 2 milyon 750 bin Euro önerdiği, Portekizli'nin bu teklife halen yanıt vermediği öğrenildi. Fenerbahçe, bu konuda FIFA'lık olmayı göze almış durumda.

Kulüp avukatlarının Pereira'nın FİFA'ya gitse dahi 4 milyon Euro alamayacağını belirterek, "Şayet mahkeme durumu olursa, biz de elimizdeki Pereira aleyhinde bulunan delilleri sunarız. Mahkeme önerdiğimizden daha az bir bedel ödenmesine karar verebilir" görüşünü savunduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Vitor Pereira için resmi açıklama yayınladı
Roberto Carlos: Fenerbahçe'ye seve seve giderim

Spor Haberleri