Vitor Pereira: Kadıköy'de zemin halı gibi olmalı

Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira özellikle iç sahada oynadıkları maçta zeminin halı gibi olması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira'nın açıklamaları şöyle:

İlk söylemek istediğim şey oyuncularımızın hiçbiri Superman değil. Geçen hafta berbat bir sahada 65 dk 10 kişi oynadık, perşembe de 25 dakika 10 kişi oynadık. 10 kişi de olsak kendi oyunumuzu sahada göstermeye çalıştık. Bugün de 7 maçtır kaybetmeyen bir rakiple oynadık. Kaliteli bir takımla karşılaştık. Biz yine aynı baskıyı göstermek istedik. 2 maç 10 kişi oynadıktan sonra bu hiç kolay olmadı. Bugün zemin de iyi değildi, zorladı.

PEREIRA: ÇEKER GİDERİM

"Zemin halı gibi olmalı"

Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda halı gibi bir zeminde oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Ama öyle bir zemin yoktu bugün. Böylesine zorlu bir rakibe karşı önemli bir 3 puan aldık.

"Bir aile olmalıyız"

Kariyerim boyunca Fenerbahçe taraftarından iyi bir taraftar görmedim. Takımımızın zorlandığı kritik anlarda taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onlardan isteğim, ligde şampiyon olmak istiyorsak bir aile olmalıyız. Seviniyorsak beraber sevinmeliyiz, acı çekiyorsak da taraftarla beraber acı çekmeliyiz. İstediğimiz gibi önde basamadığımız anlarda, taraftarların desteğine çok ihtiyacımız var.

"Zorlu bir Celtic maçından çıktık"

Oyunu domine eden Fenerbahçe'yi göstermek istedim ama bu durum imkansızdı. Taraftarımızın unutmamasını istediğim bir nokta var. Bugünkü rakibimiz 7-8 günde bir oynuyor, biz zorlu bir Celtic maçından çıktık. Taraftarımız bunu asla unutmasın. Takım yorgun düştüğü anda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Özellikle belirtmek istediğim bir başka nokta da; bugün kulübede ofansif anlamda Robin van Persie ve Diego vardı, ofansif anlamda başka kimse yoktu kulübede. Buna bakarlarsa, bizi anlayacaklardır. Biz hep beraber bir şey başaracağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kadıköy'de Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk'e sevgi seli
Fenerbahçe Başakşehir'i Nani'nin golüyle mağlup etti

Spor Haberleri