Vitor Pereira ile yolların ayrılmasına karar verildi

Fenerbahçe'de Başakşehir yenilgisi sonrası yönetim kurulu olağanüstü olarak toplandı, oy birliğiyle Vitor Pereira'nın gönderilmesine karar verdi. Sezon başından bu yana oynattığı oyunla eleştirilen ve taraftarların tepkisini çeken Portekizli teknik adam, gelecek sezon takımın başında olmayacak.

Başakşehir'e önceki gün 2-1 kaybeden ve lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de fatura Vitor Pereira'ya kesildi... Oynattığı futbolla eleştirilen Portekizli teknik adamın durumunu görüşmek için dün yönetim kurulu olağanüstü olarak toplandı.

'GÖNDERİLSİN'

Pereira'nın sezon başından bu yana oynattığı oyundan, krizleri yönetememesine kadar birçok konunun masaya yatırıldığı toplantıdan, "Vitor Pereira gönderilsin" kararı çıktı. Önümüzdeki günlerde genç çalıştırıcıya kararın bildirileceği ve yakın zamanda İstanbul'dan ayrılmasının isteneceği öğrenildi. Geldiği günden itibaren yaptığı açıklamalarda takımda kalıcı olacağını belirten Pereira, böylece gelecek sezon Sarı-Kanarya'nın başında görev yapmayacak. Kararın resmi olarak ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

MB Uşak Sportif’in Play-off Rakibi Fenerbahçe
Bogdanovic: Fenerbahçe ve Obradovic'le çocukluk hayalimi gerçekleştirdim

Spor Haberleri