Vitor Pereira hücum hattında çift forvete yer verecek

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesi takviminden dolayı sezonu erken açan ve oynadığı iki hazırlık karşılamasında bir mağlubiyet, bir beraberlik alan Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira, hücum hattında çift forvete yer vermek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yeni sezonda takımı çift forvetle sahaya sürmeyi planlıyor. Antrenmanlarda bu konu üzerine çalışmalar yapan Portekizli hoca geçen sezondan farklı olarak daha ofansif bir takım yaratmanın peşinde koşuyor.

Bunun için hem orta sahayı hem de hücum hattındaki oyuncu sayısını arttırmaya yönelik denemeler yapıyor. Oynanan iki hazırlık maçında sarı-lacivertli takım üçlü stoper ile sahada yer aldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; böylelikle hücum hattında daha kalabalıktı. Son oynanan maçta ilk maça göre as oyuncular daha fazlaydı. Aatıf, Emenike, Fernandao, Alper ve Salih gibi isimler ilk 11’de yer aldı. Teknik Direktör Pereira, Emenike ve Fernandao’yu yan yana oynatırken yeni sezon için çift forvet denemesi yaptı.

Milli takımlarda bulunan as oyuncular ve yeni transferlerin de takıma katılımıyla Pereira yeni sisteme yönelik çalışmalara devam edecek. Bu isimlerle de yapacağı deneme ve hazırlık maçlarından sonra takımın oyun şablonu belli olacak.

Portekizli hoca, çift forvet ile hücumu daha çok düşünen bir orta saha yaratmayı planlıyor. Savunma hattı içinse hazırlık maçları sonunda karar verilecek. Üçlü ve dörtlü savunma denemelerinden sonra bu durum da netleşecek.

SİS ALTINDA İDMAN

Fenerbahçe dünü çift idmanla geçirdi. Yoğun sis altında yapılan akşam idmanında yeni transferler Gregory van der Wiel ile Roman Neustadter’in yanı sıra Robin van Persie, Josef de Souza ve milli takımlardan dönen Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ile Simon Kjaer de takımla çalıştı.

İŞTE YENİLER

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Neustadter, Aatıf ve Van der Wiel sabah idmanı sonrası basın mensuplarına poz verdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Defansın bel kemiği olacak Skrtel ne kadar ücret alacak?
Ozan Tufan Topuk Yaylası Tesisleri'ni çok beğendi
Fenerbahçe'ye o oyuncudan kötü haber

Spor Haberleri