Umut Bulut Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena'da Antalyaspor ile karşı karşıya gelirken taraftarlar Umut Bulut'un maça ilk 11'de başlayıp başlamayacağını merak ediyor.

[Karar]

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Türk Telekom Arena'da Antalyaspor'u ağırlıyor. Taraftarlar Umut Bulut'un bu maçta ilk 11'de oynayıp oynamayacağını ise merakla bekliyor. Öte yandan Sarı-Kırmızılı taraftarların maçta Umut'un karşılaşmayı Arena'da tribünlerden takip etmeye gelirse dahi tepki göstereceği gelen bilgiler arasında.

Hamzaoğlu ve Umut Bulut'un daha önce oynanan bir maçtan karesi. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Umut savunması sonunu getirdi

Geçtiğimiz günlerde kimsenin beklemediği bir şekilde Cimbom teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmıştı. Yolların ayrılma sebebi olarak ise kamuoyu Hamzaoğlu'nun bir antrenman sonrası basına Umut Bulut'u savunmasında birleşmişti. Hamzaoğlu'nun bu açıklamasından birkaç gün sonra ise Sarı-Kırmızılı ekip Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırma kararı vermişti.

Umut Bulut öfkesi dinmiyor

Galatasaray'da taraftarlar Umut Bulut'un sözleşmesinin uzatılma kararı sonrası çok sert bir şekilde tepki göstermiş ve sosyal medyada eleştirilerini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine ise Hamza Hamzaoğlu oyuncusuna sahip çıkmış ve arkasında durmuştu. Hamzaoğlu'nun gidişi sonrası ise taraftarlar hem Dursun Özbek yönetimini hemde Umut Bulut'u suçlamaya devam ediyor.

Umut Bulut ilk 11'de oynayacak mı?

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Antalyaspor ile karşılaşacağı mücadelede taraftarların merak ettiği soru ise; Umut Bulut'un bu maçta ilk 11'de oynayıp oynamayacağı. Hamzaoğlu'nun yokluğunda takımın başında Taffarel olacak. Brezilyalı ismin Umut Bulut ile arasının iyi olduğu biliniyor. Ancak Umut Bulut'un bu maçta kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Önümüzdeki maçlarda ise gelecek teknik adamın ya da Taffarel'in Umut Bulut ile ilgili ne yapacağı bilinmiyor.

HAMZAOĞLU UMUT'U BÖYLE SAVUNMUŞTU

Yaşananlar sonrası Umut Bulut'un morali bozuk

Galatasaray'ın golcü isimlerinden Umut Bulut, önce sözleşmesinin uzatılması sonrası yaşanan tartışmalar, ardından ise Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderilmesiyle moralinin oldukça bozuk olduğu ve bir süre forma giymemek için teknik heyetten izin istediği ise gelen bilgiler arasında. Gelen bir başka bilgiye göre; Umut Bulut'un cezası sebebiyle yokluğunda Taffarel'in genç yıldızı Sinan Gümüş'ü hücumda oynatması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hamza Hamzaoğlu gitti, capsler patladı
Hamza Hamzaoğlu'ndan basına Umut Bulut fırçası

Spor Haberleri