Ümit Karan: Erdoğan topu 90'a attı

Basında yaptığı açıklamalarla spor dünyasında etkin olan FETÖ mensuplarının etkinliğine dikkat çeken eski Galatasaraylı Milli Futbolcu Ümit Karan, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili olarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan futbol terimiyle topu 90’a attı” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 18 gündür sürdürülen vatan ve demokrasi nöbeti Bağcılar’da da coşkuyla yaşanıyor.

'ERDOĞAN TOPU 90'A ATTI'

Basında yaptığı açıklamalarda Futbol dünyasında Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının etkin olduğuna dikkat çeken Galatasaraylı eski milli futbolcu Ümit Karan da, Bağcılarlıları vatan ve demokrasi nöbetinde yalnız bırakmadı. Yaptığı konuşmada ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Karan, “Milletimiz cesareti ve kararlılığıyla bir tarih yazmıştır. Topraklarımızı kurtardınız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık gösterdiğinin altını çizen Karan, “Cumhurbaşkanımız futbol deyimiyle topu 90’a attı” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ümit Karan: FETÖ'ye biat etmedim, bedelini ödedim
Burak Yılmaz: Beni kimse Türkiye'ye döndüremez

Spor Haberleri