Ufuk Sarıca Beşiktaş'ın başına mı geçiyor?

Son günlerin en çok tartışılan ismi olan Ufuk Sarıca, Pınar Karşıyaka'dan ayrılıp ayrılmayacağı iddialarına açıklık getirirken, bir yandan ise Beşiktaş'ın başına mı geçiriyor sorularını da beraberinde getirdi.

Beşiktaş'ın gelecek sezon için Ufuk Sarıca ile anlaşmaya vardığı ve hatta Fenerbahçe'den Bobby Dixon'ı da transfer edeceğine yönelik iddiaların ardından başarılı antrenörden transferine açık kapı bırakan açıklamalar geldi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Basketball.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki iddiaların ardından Karşıyaka'daki son durumunu ve gelecek sezona yönelik gelişmeleri şu sözlerle değerlendirdi:

'GELECEK SENE NE OLUR BİLMİYORUM'

"Bu işler değişebiliyor. Karşıyaka'da üç senede tek tek tuğla koyarak ördüğümüz bir yapı vardı. Bu yapının içerisinde birlik beraberlik ve bütünleşme vardı. Bu sene biz Euroleague oynadık. Pınar Karşıyaka tarihinde olmamış, bundan sonra inşallah yine olur ama çok kolay olmayan şeyler. Panathinaikos, Barcelona, Zalgiris İzmir'e geldi, gitti. Bu yapıyı bence bu sene koruyamadık. Tabii ki geçen seneden bütün takımı koruyamazdık ama belirli bir kısmını tutmamız gerekiyordu. Gelecek seneyle ilgili ne olur, bilmiyorum. Yönetim olarak bazı değişiklikler oldu. Seneye ne düşünülecek, ne yapılacak, nasıl bir yatırım yapılacak bilmiyorum. Biz dört senede Karşıyaka'yı bir marka haline getirdik. En azından bunun için mutluyum. Gelecek seneye bakacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Enes Berkay Taşkıran'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı öne sürüldü

Spor Haberleri