Türk takımları ile adı anılan Ever Banega'nın yeni adresi belli oldu

Banega, Sevilla’dan ayrılarak İnter’e transfer olacağını açıkladı. Arjantin’in Copa America kadrosunda da yer alan Ever Banega, İnter ile her konuda anlaştığını ve transferin yakın zamanda duyurulacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla’nın yıldız futbolcusu Ever Banega, İnter ile anlaştığını açıkladı. Transferi bir süredir gündemde olan Arjantinli futbolcu, “İnter ile anlaşmaya vardık. Resmi olarak da her şeyi yaptık artık sadece biraz daha beklememiz gerekiyor. Şu an Copa America’yı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

'FIRSAT DOĞUNCA...'

Sevilla’da çok iyi günler geçirdiğini vurgulayan Banega, “Sevilla’da oldukça mutluydum. Burada çok güzel yıllar geçirdim ve 2 kere Avrupa Ligi’ni kazandım. Ancak yakaladığım bu fırsatın ardından ayrılmaya karar verdim” dedi. Banega, Sevilla’ya 2014 yılında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia’dan transfer olmuştu. 28 yaşındaki fubolcunun kulübü ile olan sözleşmesi ise gelecek sezon sona erecekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sevilla'da Jose Antonio Reyes ile yollar ayrıldı

Spor Haberleri