Tuncay Özkan seçim yorumuyla güldürdü

7 Haziran’da yapılacak milletvekilleri genel seçiminde CHP’den İzmir 1. Bölge 3.sıradan milletvekili adayı olan Tuncay Özkan, seçim sonuçlarına ilişkin ilginç tahminlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak gösterilen gazeteci Tuncay Özkan İHA muhabirlerine yaptığı açıklamada, AK Parti’nin seçimlerden ikinci ya da üçüncü parti olarak çıkacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin alacağı oy oranıyla ilgili olarak da konuşan Özkan, seçimlerde CHP’nin de en az yüzde 35 oy alacağını iddia etti.

‘Gel de gülme dedirten açıklama’
Tuncay Özkan’ın bu açıklamaları sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte Özkan’ın ‘gel de gülme’ yorumlarına sebep olan açıklamasıyla ilgili Twitter’a yansıyanlar:

*Tuncay Özkan’ın matematik hocası Bahçeli galiba...

*Tuncay Özkan'ı cezaevi çarpmış galiba

*Seçimde CHP'nin en az %35 oyla 1.parti olacağını söyleyen Tuncay Özkan'ı son 64 yılın hayalperesti seçiyorum; Hayırlı uğurlu olsun...

*Tuncay Özkan, "AKP üçüncü parti de çıkabilir, biz (CHP) %35 alacağız" demiş. Şimdi bu bir ruh hali ama ne menem bir şeydir biri anlatsın.

*Siyasette iddialı olmak iyidir ama abartılı iddialar siyasetçiyi komedyen yapar.

*Tuncay Özkan güldürürken düşündürmüş resmen



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

CHP'de 'başvurusuz' aday krizi
Kemal Kılıçdaroğlu: Herkesi kucaklayan bir liste hazırladık

Güncel Haberleri