TSK'dan El Bab'a hava harekatı: 8 DAEŞ hedefi yerle bir edildi | Son dakika haberleri

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada El Bab'a hava harekatı düzenlendiği duyuruldu. TSK Kabbasin, Bzaghah, Şabviran ve Al-Arimah bölgelerinde 8 hedefin vurulduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı El Bab çevresindeki  Kabbasin, Bzaghah, Şabviran ve Al-Arimah'taki 8 DEAŞ hedefine hava herakatı düzenlendiğini duyurdu

TSK'nın açıklaması şu şekilde:

23 Kasım 2016 tarihinde Suriye’nin kuzeyinde bulunan El Bab civarındaki Kabbasin, Bzaghah, Şabviran ve Al-Arimah bölgelerine,alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen ve DEAŞ terör örgütü tarafından kullanılan barınma yeri ve silah mevzii olarak kullanılan sekiz  hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.             

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'nda IŞİD saldırdı, 7 asker yaralandı | Son dakika haberleri

Güncel Haberleri