TSK PYD'yi Stinger füzeleriyle vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birlikler terör örgütü PYD'yi Afrin'de ilk kez vurdu. Kırıkhan'da konuşlu hava savunma sistemlerinden gece saatlerinde örgüt mevzilerine Stinger ve I-Hawk füzeleri atıldı.

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde konuşlu hava savunma sistemlerinden dün ve bugün atılan füzelerle Suriye'deki PYD hedefleri vuruldu.

Kırıkhan İlçesi'nin Çamsarı, Aygırgölü ve Kürtnasır Köyleri arasındaki tepede konuşlu Stinger ve I-Hawk füzelerinden oluşan hava savunma sistemlerinden dün saat 22.00 sıralarında Suriye'nin Afrin kenti ve civarındaki PYD noktalarına füze atıldı.

PYD mevzileri gece saatlerinde füzelerle vuruldu

4-5 füze atışı yapılırken, füzeler gecenin karanlığında ilçedeki yerleşim yerlerinden de izlendi. Aynı noktadan bugün sabahın erken saatlerinde de yine füze atışı yapılarak PYD hedeflerinin vurulduğu kaydedildi.

HATAY/DHA,AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PYD güçleri Haseke yakınlarındaki Şeddadi ilçesinden çekildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Obama ile görüşeceğim
Son dakika: Fırtına obüs ve tank birlikleri PYD mevzilerini vuruyor

Güncel Haberleri