Trump'dan Putin'e başsağlığı telefonu

ABD Başkanı Donald Trump, St. Petersburg'da meydana gelen terör saldırısı nedeni ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i telefon ile arayarak başsağlığı diledi.

Kremlin’in resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre dün gece gerçekleşen telefon görüşmesinde ABD Başkanı, barbarca gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek derin üzüntülerini dile getirdi ve Rus halkının yanında olduğunun iletmesini istedi.

BİRLİKTE MÜCADELE EDİLMELİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’li mevkidaşına bu dayanışmasından dolayı teşekkür etti. Her iki başkan da terörizmin birlik içinde mücadele edilmesi gereken bir kötülük olduğunu ifade ettiler. Devlet Başkanlarının, görüşmede, temaslarına devam etme kararı da aldıkları belirtildi.

ABD/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

St. Petersburg saldırganları Kırgızistan vatandaşı
Rusya St. Petersburg'da metroda patlama: Ölü ve yaralılar var | Son dakika haberleri

Dünya Haberleri