Trabzonspor'un yeni stadının koltuklarını taraftar seçecek

Trabzonspor inşaatı devam eden Akyazı'daki yeni stadına yerleştirilecek koltukların tasarım ve renklerini taraftarlarına sordu. Trabzonspor'un resmi internet adresinde yer alan ankette Bordo-Mavili taraftarlara 7 seçenek sunuldu. Oylama sonucu en beğenilen tasarım hayata geçirilecek.

Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın başkanlığa seçilmesinin ardından kulübün yönetilme tarzı değişti. Alınacak kararların internet üzerinden taraftarların görüşlerine sunulması büyük beğeni topluyor.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Kulüp Başkanı Muharrem Usta, 26 Ocak'ta paylaştığı mesajda yakın geçmişte Trabzonspor'dan ayrılan oyuncuları kastederek "Trabzonspor'da keşke devam etseydi diyeceğiniz oyuncu sizce hangisidir?" diye sormuş, en çok oy alan Jose Bosingwa için de yeniden transfer girişimlerini başlatmıştı.

Bir anket de yeni stat için

Trabzonspor'un yeni yönetiminin bu demokratik tavrı önümüzdeki sezon açılması beklenen Akyazı'daki stat için de devam etti. İnşaatı devam eden Akyazı'daki yeni stada yerleştirilecek koltukların tasarım ve renkleri taraftarlara soruldu. Trabzonspor'un resmi internet adresinde yer alan ankette Bordo-Mavili taraftarlara 7 seçenek sunuldu. Oylama sonucu en beğenilen tasarım hayata geçirilecek.

Yapımına 23 Kasım 2013'te başlanan Trabzonspor Akyazı Stadı'nın koltuk kapasitesi 41.461 olacak. Karadeniz Fırtınası'nın yeni evinin maliyeti ise 240 Milyon TL.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor yönetiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti
Trabzonspor, 1461 Trabzon'dan Akakpo'yu transfer etti
Trabzonspor Güray transferinin detaylarını açıkladı

Spor Haberleri