Trabzonsporlu Ramazan Övüç, spor malzemeleri karşılığında transfer edilmiş

Bordo-mavili takımda Torku Konyaspor ile Medicana Sivasspor maçlarında forma giyen genç oyuncu Ramazan Övüç, spor malzemeleri karşılığında transfer edildi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla oynadığı 2 karşılaşmada dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ramazan Övüç, bordo-mavili kulübe spor malzemeleri karşılığında transfer edildi.

A takıma alındıktan sonra Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor maçlarında forma giyerek beğeni kazanan ve teknik direktör Hami Mandıralı'nın da övdüğü genç futbolcu, 2014-1015 sezonu öncesinde Kayseri Erciyesspor'dan kadroya dahil edildi.

Barış Memiş'i 708 bin lira bonservis bedeli karşılığında Kayseri Erciyesspor'a veren bordo-mavililer, Ramazan Övüç'ü de bedelsiz olarak bu kulüpten transfer etti. Ramazan Övüç'ün yetiştirme bedeli için de o dönemde kulüp genel sekreterliği görevinde bulunan Köksal Güney, 1930 Bafraspor ile içinde futbol toplarının da bulunduğu sportif malzemeler karşılığında anlaşmaya vardı ve böylece transfer gerçekleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonlu yerel gazeteciler Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya tepki gösterdi

Spor Haberleri