Trabzonspor'da sıcak saatler: İki futbolcuyu resmen duyurdular!

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Ogenyi Eddy Onazi'yle 4 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Bordo-Mavili kulüp, futbolcusu Mustafa Yumlu'nun sözleşmesinin de 3 yıl uzatıldığını kamuoyuna duyurdu.

Trabzonspor, Ogenyi Eddy Onazi'yle 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada Onazi'nin bonservisi için Lazio'ya 3.5 milyon euro ödendiğini, oyuncuya da her bir yıl için 1 milyon euro maaş verileceği belirtildi.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi'nin, Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve SS Lazio ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SS Lazio kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3.500.000 EUR, oyuncuya her bir futbol sezonu için 1.000.000. EUR garanti ücret ödenecektir.

MUSTAFA YUMLU İLE 3 YILLIK ANLAŞMA

Bu arada Bordo-Mavili kulüp, futbolcusu Mustafa Yumlu'nun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını kamuoyuna açıkladı. 2008'den beri Trabzonspor'un futbolcusu olan, ancak 1461 rabzon ve Eskişehirspor'a kiralanan 29 yaşındaki futbolcunun bonservisi 3 yıl daha Trabzonspor'da kalacak.

Bordo-Mavili kulüp Yumlu'nun sözleşmesinin uzatıldığını, "Profesyonel futbolcumuz Mustafa Yumlu ile 2018/19 futbol sezonu sonuna kadar (3 yıllık) sözleşme imzalanmıştır" ifadeleriyle açıkladı.

Yumlu geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 25 maçta forma giyerken 2 gol kaydetmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor'un Fabian Castillo transferi FIFA'lık oldu!
Trabzonspor'da başkan yardımcısı Zeki Öztürk istifa etti
Trabzonspor Fabian Castillo'yu resmen açıkladı!

Spor Haberleri