Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın görevine son verildi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, tarihinin en farklı mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hami Mandıralı ile yolları ayırdığını açıkladı.

Antalyaspor'da 7-0 yenilerek lig tarihinin en farklı mağlubiyetini alan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı'nın görevine son verildi.

Trabzonspor Kulübü’nün açıklaması şöyle;

"Antalya maçından sonra yapılan değerlendirme sonucunda Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı ile yollar ayrıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda takımımızın yeni hocasını açıklayacağız. Bu yıl yaşanan buhranlardan sonra alacağımız radikal kararlarla Trabzonspor yeniden ayağa kaldıracağız. Yeni sezona sil baştan ve yeni düzenlemelerle gireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hami Mandıralı, Yusuf Erdoğan'a yumruk attı!
Trabzonspor, Antalyaspor karşısında tarihi yenilgi aldı: 7-0

Spor Haberleri