Trabzonspor yönetiminin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yönetim kurulunun dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabulüne ilişkin açıklama yaptı.

Bordo-Mavililer resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ziyarete, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Zeki Öztürk, Önder Bülbüloğlu, Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp, genel sekreter Gençağa Meriç ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral'ın katıldığı bildirildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Akyazı hakkında bilgi verildi

"Başkanımız Muharrem Usta, 6 Aralık 2015'te başkan seçilmesinin ardından kendisine tebrik telgrafı gönderen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, görüşmede genel konular ve inşaatı sürmekte olan Akyazı Stadyumu ile ilgili bilgiler de verdi. Görüşme sonrası Başkanımız Muharrem Usta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı formamızı hediye etti."

Yöneticilerin daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a da ziyarette bulundukları belirtildi.

TRABZON/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PFDK'dan Douglas Teixeria'ya 3 maç ceza
Asım Örem: Cardozo'ya resmi teklif yok
Trabzonspor'un yeni stadının koltuklarını taraftar seçecek

Spor Haberleri