Trabzonspor Nazilli Belediyespor'u rahat geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Trabzonspor Dame N'Doye ve Özer'in golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda F Grubu mücadelesinde 2. Lig Beyaz grup takımlarından Nazilli Belediyespor ile Trabzonspor karşılaştı. Nazilli İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı bordo-mavili takım 2-0 kazandı.

Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 65. dakikada Dame N'Doye ile 82'de Özer Hurmacı kaydetti. Trabzonspor'un sezon başında Hull City'den renklerine bağladığı Senegalli N'Doye, 12. maçında golle tanıştı.

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor kupadaki ilk maçına puanla başlamış oldu. Bir sonraki karşılaşmasını ise Gaziantepspor ile oynayacak. Alaaddin Demirözü'nün öğrencileri de Adanaspor deplasmanına gidecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'u 2-0 ile geçti
Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'na 3 puanla başladı

Spor Haberleri