Trabzonspor Ibanez'i duyurdu

Trabzonspor, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Kızılyıldız'dan Luis Ibanez'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Trabzonspor, ilk oyuncusunu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fırtına, Sırbistan Ligi ekiplerinden Kızılyıldız'da oynayan Luis Ibanez'in Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bordo-Mavili kulübun açıklamasında, "Profesyonel futbolcu Luis Ibanez'in Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Kızılyıldız ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

SOL BEK OLMASINA RAĞMEN...

İsmi Beşiktaş ile de anılan ve sol bekte oynamasına rağmen, hücum bölgesinde etkili bir görüntü sergileyen Luis İbanez, geçen sezonu şampiyon tamamlayan Kızılyıldız'la 26 lig maçına çıktı. Rakip fileleri 10 kez havalandıran, 15 de asist yapan 27 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 5'ini serbest vuruştan kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika haberi! Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Fransız futbolcu Trabzonspor için Türkiye'de
Muharrem Usta: Bu işin sonu güzel olacak

Spor Haberleri