Trabzonspor Güney Koreli Hyun-Jun Suk'u açıkladı

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Porto takımında oynayan Hyun-Jun Suk ile satın alma opsiyonlu olmak üzere kiralık olarak takıma katılması için görüşmelerin başladığını duyurdu.

Trabzonspor, Porto’nun geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı santrfor Hyun-Jun Suk’un transferi için görüşmelerin başladığını duyurdu. 25 yaşındaki Güney Koreli forvet, gelecek sezon Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyecek.

Trabzonspor A.Ş.'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "FC Porto'nun profesyonel futbolcusu Hyun-Jun Suk'un, kulübümüze geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

MİLLİ TAKIMDA DA OYNUYOR

Trabzonspor scout ekibi tarafından tespit edilen ve teknik direktör Ersun Yanal'ın da alınması yönünde verdiği rapor verdiği 25 yaşındaki futbolcu, 2015-16 sezonunda Porto'ya, Vitoria Setubal takımından transfer oldu. Kariyerinde Ajax macerası da olan Hyun-Jun Suk geride bıraktığımız sezonda Porto formasıyla 14 maçta 2 gollük katkı verdi.

Güney Kore Milli Takımı'nda ise 8 maçta 3 gol kaydetmeyi başardı. Suk'un sadece santrfor değil sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor olması nedeniyle kadro derinliği açısından bu transferin çok önemli olduğu dile getiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Guardiola istemedi, Porto eski oyuncusunu geri alıyor
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan transfer müjdesi!
Trabzonspor’dan İtalya’ya Onazi çıkarması

Spor Haberleri